Vores jersey-stude bliver 22 til 28 mdr.
Det er sunde og raske dyr, der yderst sjældent har behov for behandling.
De bliver slagtet i Aidt slagtehus, og behandlet efter gyldne og uskrevne regler. Hænger i 10 dage og bliver parteret efter ønske.

Vi sælger i ½ ( 75-85 kg), kvarte(36-45) og ottendedele (18-24)

Prisen for kød i kasse er 58,- Kr pr kg (½, 1/4) og 60,- KR pr kg (1/8)

Vi slagter jævnligt året rundt.

Det skal forudbestilles



Hakket kød skal forudbestilles Pris: Kr. 65,- Pr kg

En gang i mellem har vi løssalg af studene.

Kr. pr. kg.

  • Ved løssalg: Pr. kg;
  • Hakket kød Kr. 58,- i 5 eller 10 kg poser
  • Højrebsbøffer/steg Kr. 155,-
  • Tykstegsbøffer Kr. 155,-
  • Mørbrad Kr. 185,-
  • Roastbeef Kr. 110,-
  • Småkød Kr. 88,-
  • Bovstege Kr. 85,-
  • Bankekød Kr. 78,-
  • Culotter / Cuvetter Kr. 115,-
  • Minutbøffer Kr. 95,-
  • Gl.daws steg Kr. 90,-
  • Osso Buco Kr. 63,-
  • Lårtunge Kr. 95,-
  • T-Bone Kr. 115,-
  • Flanksteak Kr. 95,-
  • Wienersnitszler Kr. 125,-


... Spørg efter evt. andre udskæringer

Kontakt info